Op weg naar een succesvolle website

Oscreative is een dynamische onderneming. Een creatieve bron die vorm geeft aan nieuwe media. Oscreative heeft jarenlange ervaring in webdesign, vormgeving voor print en de laatste tijd ook in animatie en 3D werk.

 

Webdesign volgens Oscreative
Een goede website geeft u de touwtjes in handen. Hij is zeer gebruikersvriendelijk in onderhoud en geeft de bezoeker het prettige gevoel dat hij direct kan vinden wat hij zoekt. Navigatie en opzet moet altijd helder en intuïtief zijn. Het ontwerp sluit helemaal aan bij de identiteit van uw onderneming of instelling. 


Werkwijze

Oscreative ontwerpt een geheel nieuwe site voor u. Design, techniek en het plaatsen van de site wordt door ons verzorgd.
Het is steeds weer een creative uitdaging om een nieuwe site op  te zetten. Het is een heel proces waarin oscreative zich als een vis in het water thuis voelt. Het complete traject kan door oscreative verzorgd worden. 

 

Het begin:
Naar aanleiding van de doelgroep en de bedoeling van de site meedenken over de opzet van de site, de menustructuur en welke interactieve elementen iets toevoegen aan de site.

Het creatieve proces:
Oscreative ontwerpt schetsen van de site, voorstellen worden besproken en eventueel aangepast, de site wordt helemaal uitgewerkt en op onze testserver klaargezet.

 

 

De finale:
De site wordt gevuld en getest. De Search Engine Optimalisatie wordt toegepast. Werkt alles handig en naar de zin? Oscreative kan nu ook het complete hostingtraject voor u regelen. Wanneer alles oké is gaat de site online.

 

Mogelijkheden
Iedere site is uniek en zo is uw idee voor de website. Daarom biedt Oscreative een handig basispakket aan. Dit heeft u nodig om de website te laten draaien en is genoeg om te starten. Maar omdat u misschien heel eigen wensen heeft en functies verlangt van de uw nieuwe site biedt Oscreative allerlei uitbreidingen op het basispakket aan. Meer over deze extensies kunt u hier lezen.


Os-Content Beheersysteem

Inloggen op uw website en in een zeer gebruikersvriendelijk omgeving bijna alle onderdelen en pagina's van uw site zelf onderhouden? Dat is mogelijk binnen ons eigen Content Beheersysteem (ook wel CMS genoemd). Bestaande klanten waarderen dit systeem met een dikke plus! Juist omdat het door Oscreative zelf ontworpen is, kunnen alle maatwerk extensies naadloos geïntegreerd worden in het beheersysteem. Dit is een groot voordeel ten opzicht van "gratis" open source systemen als o.a. Joomla.
Nieuwsgierig naar ons Content Beheerssysteem? Lees er hier meer over. 

 


Studio Oscreative - Web en Grafisch Design - Animatie & 3D       Leusveld 3, 6715 GJ Ede