Webhosting

Veel klanten willen graag het hele proces van een nieuwe website in één keer goed geregeld hebben en er zelf weinig omkijken naar hoeven te hebben. Bij Oscreative kennen wij alle ins en outs. Dus we verzorgen als u dat wilt ook de hosting van uw site. Heeft u al een bestaande hoster en bent u tevreden? Prima, dan installeren we de nieuwe site bij die hoster, mits de hoster aan de minimale voorwaarden voldoet voor het OS-Content Beheersysteem. 

Kwaliteits hosting
Wanneer u nog op zoek bent naar een hoster, willen wij dat graag voor u verzorgen. Onze partner Byte Internet heeft een modern en kwalitatief hoogstaand server netwerk klaarstaan om uw nieuwe site te hosten. Byte verzorgd de hosting van kleine tot zeer omvangrijke sites, van bekende en minder bekende bedrijven en personen in Nederland. 

Oscreative verzorgt de aanvraag van een domeinnaam, de aanvraag van het juiste hosting pakket en daarna de installatie van de nieuwe site. De contracten en facturatie van Byte gaan  rechtstreeks naar u als klant. Zo blijven de lijnen kort en duidelijk. 

Klik hier voor een overzicht van de diverse hosting pakketten.

 

Minimale systeemvereisten voor het OS-Contentbeheersysteem:
Server met ondersteuning voor:

- PHP versie 5 en groter.

- Tenminste 1 MySql database

- 120 of meer MB schijfruimte


Studio Oscreative - Web en Grafisch Design - Animatie & 3D       Leusveld 3, 6715 GJ Ede